Sexblogg : 11 oktober

Grå och trist dag. Skönt att ligga i sängen och dra sig eftersom det inte är några föreläsningar. Slösurfar lite, och eftersom jag är morgonkåt kan jag inte låta bli. Surfar efter lite sexnoveller och det är det jag ska ägna mig åt nu: läsa, smeka min våta fitta och se till att jag får en riktigt skön orgasm. Brukar behöva det för att orka tänka.

Så nu kära läsare ska jag ägna mig åt andras sexupplevelser och ge mig själv njutning. Vill du höra lite hur det går till så kan du ju ringa mig… Puss så länge!

Det här inlägget postades i Onani och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>