Sexblogg : 20 oktober

Vaknade upp i morse av att Peter låg och slickade mig. Fick först lite panik eftersom jag inte hade hunnit duscha efter omgången inatt, men han verkade inte tycka det var otäckt. Inte jag heller, tvärtom, det tände till lite extra.

Älskar verkligen när han tar två fingrar och leker med samtidigt som han suger in hela klittan och blygläpparna i munnen. Det dröjde inte länge innan första orgasmen kom…Sen la jag ner honom på sängen och bara sjönk ner över hans stenhårda kuk och red honom. Han smekte och nöp mina bröstvårtor så det gick en gång till, och han kom samtidigt.

Det är så skönt när vi gör det. Kan dagen bli annat än bra då? 

Det här inlägget postades i Vanessas vrå och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>