”Het paus från föreläsning” Lyssna på min sexblogg…

Inledning:

Mitt namn är Vanessa och jag pluggar, eller försöker i alla fall, för att bli advokat har jag tänkt. Istället för att plugga, hamnar ibland tankarna på annat håll, och just nu på en otroligt sexig klasskamrat som verkar vara något år äldre än mina 25.

Han är mörkhårig, har lite lockar på kragen och är otroligt välklädd. Det verkar som att han kommer från ett välbärgat hem, och han luktar otroligt gott. Kroppen verkar han ta väl hand om, musklerna syns under skjortan och mörkt hår sticker fram under den uppknäppta skjortan. Vi har gått i samma klass i 1 ½ år men jag har aldrig sett honom på det viset förut. Men så plötsligt för några veckor sedan fångade han mitt intresse, och en dag när vi satt i aulan, med ca 100 personer till omkring oss, och det var segt med föreläsningarna så hände något speciellt. Våra blickar möttes och det hände någonting i mig. Från att ha tyckt att han såg bra ut, blev han plötsligt någon som jag kände att måste ha…

Den här dagen gled tankarna iväg helt och hållet. Jag bara orkade inte lyssna på historiska fallstudier och tingsrättsförhandligar, så jag tog span på Peter i klassen. Eller klassen förresten, gruppen. Vi är ju rätt många… Han har mörkt och lite lockigt hår, och brukar alltid ha skjortor med de tre översta knapparna uppknäppta. Mörkt hår på bröstet… Han har säkert en mörk sträng nedanför naveln också… Undrar om han har rakat kuken? Fortsättning följer…

Vill du lyssna på hela Storyn?

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 14

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Kramar!

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>