Lyssna på mig pch min sexstory ”Första daten med Peter” som inspelad sexnovell

Inledning:

Jag heter Vanessa och är en 25 årig studentska med utländsk pappa, så mitt utseende är lite exotiskt. Mitt hår är långt och väldigt lockigt, min hy är mörkbrun och mina blygläppar är nästan blåsvarta, liksom mina bröstvårtor. Jag har haft tur och fått en kropp som jag är nöjd med, jag är lång och finlemmad. Ett plus är att jag gillar att röra på mig så det hjälper ju till.

I min klass har jag en man som det har tänt till med, Peter. Han är lite äldre än jag och vi har haft underbar, het sex på en toalett under en föreläsning som var hur tråkig som helst. Nu hade vi inte hunnit träffas något mer efter det eftersom vi båda har tentapluggat. Det jag ska berätta om nu handlar om vår egentligen första riktiga date…

Det var i lördags, och jag vaknade tidigt som alltid när det är tentadags. Hatar mina nerver de dagarna, men älskar den där kåtheten som infinner sig då…. Fortsättning följer…

Vill du höra mig berätta hela SexStoryn?

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 12

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Hoppas du får en skön stund….

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>