Ring och Lyssna på mig och ”Telefonsex med Maria” som inspelad sexnovell

Inledning:

Jag heter Vanessa, är 25 år och älskar sexiga underkläder i skarpa färger. Jag är vad man kallar mulatt så det är färger som gör sig väldigt bra mot min mörka hudfärg och mitt långa, lockiga hår. Jag har precis börjat dejta en man som är lite äldre än mig själv, men har samtidigt sköna träffar med min barndomskompis Anna. Hon är blond och kurvig, och vi har precis börjat upptäcka varandra. Vi är överens om att vi inte vill leva ihop, så vi kan inte vara lesbiska. Båda älskar kukar alldeles för mycket, men vi har också hittat en njutning i varandra. När det här jag ska berätta om nu hände, hade vi haft härligt skön sex med varandra en gång tidigare, på en förfest hemma hos mig, i badkaret.

Någon vecka efter att jag och Anna hade njutit av vår orgie innan 30- årsfesten, så kände vi båda att det var dags igen. Att hon hade kille som hon bodde ihop med, och att jag hade börjat dejta Peter såg ingen av oss som något hinder, utan tvärtom: det eggade upp oss ännu mer…. Fortsättning följer…

Vill du höra mig berätta hela denna sexhistoria?

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 13

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Hoppas du får en mysig stund med min sexnovell…

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>