Lyssna på min Sexblogg och Sexstory ”Både Peter och Maria på en förmiddag”

Inledning:

Jag heter Vanessa, är 25 år och älskar att klä mig propert å ena sidan, och porrigt, utmanande å andra sidan. Sexiga underkläder i skarpa färger är härligt! Jag är vad man kallar mulatt så det är färger som gör sig väldigt bra mot min mörka hudfärg och mitt långa, lockiga hår. Jag dejtar en man som är lite äldre än mig själv just nu, Peter, och leker samtidigt med min barndomskompis Anna. Det har inte pågått så länge och är jättespännande! Hon är blond och kurvig, har blå rådjursögon och en riktig plutmun. Vi är överens om att vi inte vill leva ihop, så vi definierar oss inte lesbiska utan är nog snarare bisexuella. Vi vill båda ha tillgång till kukar, alldeles för mycket, men vi njuter ju så mycket av varandra. När det här jag ska berätta om nu hände, hade vi haft härligt skön sex med varandra en gång tidigare, på en förfest hemma hos mig, i badkaret, och skön telefonsex.

När vi hade en underbar stund telefonsex häromdagen , kåtade vi upp varandra med vad vi skulle göra nästa date. Vi lär oss ju saker om varandra varje gång vi pratar nu, Anna och jag, och det är så häftigt att höra om vad hon gillar och vad hon vill göra. Båda, visade det sig, är lite fascinerade av, och nyfikna på, en massa kladd och klet. Härlig, salt sperma, varma sprut. Mmmm.

Just denna söndagmorgon hade jag och Peter, denna långa, mörka, vältränade och sexiga man, njutit i sängen. Peter väckte mig där jag låg på sidan, och han bakom mig….Fortsättning följer…

Hör mig berätta hela Sexupplevelsen:

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 15

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.