Snabbisar- bra start på veckan!

Måndagmorgon som inte kunde starta veckan bättre! Vaknade av att Peter trängde in i mig och småjuckade. Han har gjort det några gånger nu, och det är så himla skönt. Vi hade inte mycket tid på oss, men han gjorde det underbart skönt för mig.

Att han sprutade min fitta full och sedan beordrade mig att inte duscha gjorde mig ännu mer upphetsad och nyfiken. Vad han tänkte sig visade han i pausen på föreläsningen: han drog in mig på handikapptoaletten och knullade mig bakifrån, stående mot handfatet. ”Din doft av kuk har gjort mig kåt hela förmiddagen. Jag ville känna hur varm och våt du var av knullet i morse” stönade han högt när han drog ut sin kuk efter första jucket.

Jag kunde bara stöna till svar, och höll mig i handfatet när han stötte in i mig igen. Hårt och ordentligt, precis som jag vill ha det. Åh vad skönt! Han sprutade mig full igen och jag kände hur orgasmen krampade i hela fittan. Skön känsla!

 

Det här inlägget postades i Vanessas vrå och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.