Lyssna på min Sexstory & Sexblogg ”Solariet”

Inledning

Eftersom jag är mulatt och därmed mörk i min hudfärg, behöver jag inte sola för att vara brun, men jag tycker att det är skönt att sola solarium lite då och då för att få lite värme och lite konstgjord sol. Det är också ett ställe som jag alltid vaknar till liv, min fitta börjar att pulsera och jag blir våt. Den här alldeles vanliga onsdagen bestämde jag mig för att lägga mig i badhusets solarium en stund. Där har de nya rör och skön musik, och två solarier i samma rum. Jag messade Anna innan för att se om hon kunde hänga med på en impulssolning och fick till svar att hon skulle komma på en gång. Härligt med människor som är lika impulsiva som jag. Jag log för mig själv parkerade bilen precis bredvid badhuset, låste och gick in. Det finns en liten cafeteria utanför där jag satte mig för att vänta. Anna kom snart inspringandes, kramade mig ordentligt och blinkade lite till mig. Jag tittade ner i golvet och rodnade, tänk vilken människa- att hon alltid får mig att göra det.

Det var kvällens sista soltider vi hade bokat. Vi betalade, fick våra poletter som räckte till en dubbeltid och skyndade oss in och rev av oss kläderna. Det var ganska mycket folk i omklädningsrummet, men vi hade bara ögon för varandra och tankarna på vad som låg framför oss.
Jag tog sprayen och började spruta över den glatta ytan, böjde mig därför framåt, särade lite extra på mina ben då jag visste att Anna tittade, dröjde mig kvar på några ställen och tittade bakåt…. Fortsättning följer…

Hör mig berätta hela Sexupplevelsen:

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 16

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.