Lyssna på min sexupplevelse som inspelad sexnovell: ”Lekfullt sex – på Peters vis”

Inledning

Mitt namn är Vanessa och jag pluggar, eller försöker i alla fall, för att bli advokat har jag tänkt. Istället för att plugga, hamnar ibland tankarna på annat håll, och just nu dejtar jag en otroligt sexig klasskamrat som är något år äldre än mina 25. Jag är mulatt, har långt krulligt hår och är mörk i hyn. Peter är mörkhårig, har lite lockar på kragen och är otroligt välklädd. Kroppen tar han väl hand om, musklerna syns under skjortan och mörkt hår sticker fram under den uppknäppta skjortan.

Det är en helt vanlig fredagseftermiddag och Peter har varit och tränat med sina kompisar. Vi har gjort upp att vi ska höras när han är klar, och jag handlade under tiden. Mat måste man ju ha, och det är skönt att ha kylskåpet fyllt om det kanske är så att vi inte orkar ta oss ut något mer under helgen…

Jag gick inne på ICA Maxi när jag fick ett SMS från Peter. Med ett ökande pirr i mellangärdet läste jag ett sms som var fyllt med instruktioner med vad jag ska ha på mig när vi ses senare. –Något lite slampigt…kort kjol. Inga trosor. Strumpeband- vart vi ska ses- utanför en bar på stan…. Fortsättning följer….

Hör mig berätta hela Sexstoryn:

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 17

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.