Jag har spelat in min kåtaste sexfantasi ”En fantasi” Lyssna och njut av min röst och mig!

Inledning:

Jag har alltid gillat att sola mycket, även om det inte syns på mig och jag får en solbränna, men redan då de första solstrålarna letar sig fram på våren så sjunker jag ner i en solstol på min balkong med filtar runt mig och ansiktet vänt mot solen. Allteftersom det blir varmare så solar jag mer och mer av kroppen och i lä av räcket så ligger jag ganska snart i bikini på en solsäng och lapar sol. Min balkong ligger högst upp i hyreshuset och den är insynsskyddad på så sätt att om man ligger bakom räcket så är det ingen annan balkong som kan se in.

Det jag nu ska berätta om är en av mina sexfantasier jag brukar ligga och njuta av, där jag ligger i solen.

Jag låg på balkongen och stekte i solen och eftersom det var så varmt tog jag av bikinin och solade naken…

Fortsättning följer…

Hör mig berätta hela Storyn:

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 19

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.