Lyssna på min sköna röst och Sexupplevelse ”Oväntat besök” som inspelad sexnovell…

Inledning

Onsdag och ledig dag och regn. Åh, vad skall man göra idag då? Jag lägger mig uttråkad på soffan och zappar runt på tv:n, som naturligtvis inte visar någonting att se. Mina tankar rör sig hit och dit, fram och tillbaka. Undrar till och med om man kan dö av tristess? Jag bläddrar bland mina DVD filmer och likada men likadant där som på tv:n;  ingenting av intresse. Men så ser jag en P-film som måste ha blivit kvar efter någon gammal pojkvän. Själv har jag aldrig vågat köpa någon. Hmm varför inte…….och med den perfekta klädseln för denna underhållning, morgonrock med ingenting under, sätter jag mig i soff hörnet och slår förväntansfullt på dvd:n.

Det dröjer inte länge förrän det blir action, precis som det skall göras i dessa filmer. Med den sugande känslan i magen känner jag hur kåtheten väcks och min tråkiga lediga dag plötsligt har bytts ut till något mycket bättre. Jag är helt inne i handlingen, om man nu kan kalla den så när en kille gör allt för att få kvinnan att komma, och man får se närbilder på hur kuken tränger in i den alldeles våta fittan. Alla dessa närbilder gör att jag blir så kåt att jag bara vill tillfredsställa mig själv, men det är skönt att vara kåt en stund till tänkte jag, så jag väntade lite, ville se lite till….

Fortsättning följer…

Hör mig berätta hela Storyn:

Ring: 0939 – 200 10 15

Ange Storynummer: 18

19,90 kr/min
Åldersgräns: 18 år

Det här inlägget postades i Lyssna på min Sexblogg & SexyStorys och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.