Lär känna mig närmare!

Jag är en 25 årig student som gillar att njuta av livet, och av min kropp. Med tjejer, likaväl som killar. I perioder är det stressigt med studierna och då finns inget bättre än att få utlopp för sina känslor på olika sätt! Jag är öppen för det mesta och testar gärna nya saker. Sex på olika ställen, med risk för att bli upptäckt, olika leksaker och mycket kladd är några av de saker jag vill uppleva…

Mitt hår är långt, mörk, mörk brunt och väldigt lockigt. För tillfället har jag en del ljusare slingor i det för att liva upp utseendet lite. Ögonen är mörkbruna, liksom andra intima delar på min kropp. Ibland ser det nästan ut som att det skiftar i svart…Kläderna varierar, beroende på vad det är jag ska göra, men till vardags går jag gärna klädd i toppar av olika slag, med kavaj eller kofta över, och gärna jeans eller chinos till. Något som jag alltid har, är snygga, hela och rena underkläder, och jag vill alltid ha BH och trosor som matchar. Till fest ska det vara mer vågad klädsel, korta kjolar och djupa urringningar och höga stövlar. Gärna porriga korsetter och strumpebandshållare under. Trosorna- äh de kan man strunta i ifall att det skulle dyka upp något spännande erbjudande! Oh, vad det är läckert!

Intressen- ja ta hand om mig själv, mitt utseende och mitt hem är viktigt. Jag gillar att umgås med både tjejer och killar, på alla sätt…Just nu har jag nog kanske två ja vad ska man säga, relationer, igång. En kille jag dejtar och njuter otroligt mycket med, gillar att bli ordentligt fylld, men jag träffar också en tjej som jag njuter lika mycket med, men på ett annat sätt. Hennes tunga är otrolig! Det är de äventyren jag har tänkt berätta om, så kom in och läs om du vill höra vad som händer! Jag är öppen för förslag och äventyr också så kom med förslag om vad jag ska hitta på och hjälp mig med uppslag för mina bus!

Kom i kontakt med mig på telesex linjen för privat telefonsex med mig: 08- 505 22 34

Love 2 hear from you… Vanessa